KPCS CZ

KPCS CZ

Počet hvězdiček: 5 (Ohodnoceno 8 zákazníky)

Praha 10, CZE | Zobrazit mapu a adresu


KPCS CZ má celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5  od 8 zákazníků.

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.

Pochvala pro KPCS CZ

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Vladimir_Dlesk Recenze z:2.6.2014

Pozitiva
Společnost KPCS znám dlouhé roky, byl jsem na spoustě velmi kvalitních přednášek od jejich členů, ale naše či moje spolupráce začala zhruba před 2 roky. Od první minuty jsem věděl, že jsem se setkal s naprostými profesionály z velmi expertními znalostmi v MS technologiích podpořených nejtěžšími certifikacemi. Jsem moc rád, že jejich kvality jsou i po několika letech stále 100% tzn. ani jedno procento u naší společnosti a u mě neztratili. Převážně oceňuji nejen naprostou expertní znalost MS produktů, ale naprosto profesionální přístup k zákazníkovi. Toho čeho si velmi vážím je chuť řešit opravdu zapeklité a složité věci a dotáhnout je 100% do konce. Spolupracuji s různými externími konzultanty v dalších IT odvětvích a firmě KPCS se ani trochu nikdo této kvalitě nepřibližuje. Mám pracovní zkušenost cca. s 5 specialisty z KPCS a je vidět, že všichni jsou naprostou špičkou v oboru. Tato pochvala, ale především patří panu Ing. Miroslavu Knotkovi. Spolupráce s ním je pro mě "vážně" čest!
Negativa
nic :-)
Další komentáře
S panem Knotkem jsme implementovali Exchange 2010 Cluster a migrovali jsme z Exchange 2003, tento Exchange server nám pomáhá nyní spravovat, dále jsme spolupracovali při migraci domény z 2003R2 na 2008R2, veškerá spolupráce perfektní!
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Instalace a nastevení System Center Operation Manager

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Ludek_Beran Recenze z:28.5.2014

Pozitiva
Komunikace, časová flexibilita, celkový přístup
Negativa
Nemám výhrady
  • Cena 4
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Lync 2010, Lync 2013, SCVMM, Windows Cluster

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Petr_SIMUNEK Recenze z:16.4.2014

Pozitiva
Rychle, bez reci, kvalitne, profeisonalne. 100% spokojenost ve jmenovanych oblastech.
Negativa
-
  • Cena 4
  • Rychlost reakce 4,5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Support při migraci z MS Windows XP na MS Windows 7

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Jakub_Zeml Recenze z:30.10.2013

Pozitiva
Perfektní spolupráce! Podporu ze strany KPCS CZ bych shrnul takto: Profesionalita, Know-How, 100% Nasazení.
Negativa
.
Další komentáře
Perfektní spolupráce! Podporu ze strany KPCS CZ bych shrnul takto: Profesionalita, Know-How, 100% Nasazení.
  • Cena 4
  • Rychlost reakce 4,5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

E.ON Bulgaria carve-out

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Marianna_Lesti Recenze z:11.6.2013

Pozitiva
The most complex program in 2012 for the Central European E.ON was the infrastructure carve-out of E.ON Bulgaria – which was led by Jan Kořán (KPCS). During the collaboration it was proved that KPCS is an outstanding partner in IT business and his presence in the program was guarantee for: - Committed, efficient and high level work – even if the circumstances were not optimal (high time pressure, lack of resources, etc.) - Excellent program management skills spiced with outstandingly wide IT knowledge - Efficient coordination of more than 80 people working for 4 different companies located in 5 different countries throughout Europe - Making good use of the knowledge gained from KPCS’s previous projects in the international IT environment - Compact and clear documentation - Flexible, always-ready-to-act attitude
Negativa
-
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

E.ON Bulgaria IT Carve-Out Project to Energo-Pro

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Vassil_Velichkov Recenze z:1.6.2013

Pozitiva
The project was set in extremely short time frame and involved near-live migration of tens of applications and services from multiple data centers across Europe to Bulgaria. KPCZ provided exceptional cross-organizational and cross-country project management and IT consultancy services. Due to their expertise, dedication and flexibility the project was completed within the aggressive time plan and surprisingly below the budget. KPCZ was also instrumental in negotiations and preparation of various asset and license transfer agreements, transitional services agreements etc.
Negativa
They have never bothered to bring Czech beer for the Bulgarian team...
Další komentáře
I would always highly recommend KPCS's services for management and implementation of complex IT and carve-out projects. Their team just takes the extra mile. Simple as that.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Sharepoint deployment

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Demetrius_Henry Recenze z:31.5.2013

Pozitiva
KPCS is very experienced and knowledge. Will use them in the future.
Negativa
N/A
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

nasazeni Lync 2013

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Jan_Vanek Recenze z:10.5.2013

Pozitiva
Při nasazeni nedoslo k vypadku zadne služby.
Negativa
Nemam vyhrady.
  • Cena 4
  • Rychlost reakce 3,5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4,5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.