NAVISYS s.r.o.

NAVISYS s.r.o.

Počet hvězdiček: 4,5 (Ohodnoceno 8 zákazníky)

BRNO, Jihomoravský, CZE | Zobrazit mapu a adresu


NAVISYS s.r.o. má celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5  od 8 zákazníků.

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.

Hodnocení partnera

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:LiborPlachy Recenze z:3.4.2014

Pozitiva
Profesionální přístup k věci Individůální přístup k zákazníkovi
Negativa
nic závažného
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 4
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 4,5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Workflow pro schvalování nákupních požadavků v SharePoint

  • 4,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4

Recenze od:Jiran Recenze z:2.4.2014

Pozitiva
Integrované řešení v rámci SharePoint.
Negativa
Problémy s rychlostí schvalování na nejvyšší úrovni schvalovací matice, které však mohou být způsobeny i nestandardní infrastrukturou ve firmy ÚJV.
  • Cena 3,5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 3,5
  • Úroveň zkušeností 4

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Navisys

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Radek_Rosa Recenze z:10.9.2013

Pozitiva
Profesionální přístup, rychlost, inovace
Negativa
Vyší ceny Microsoftu...
  • Cena 3,5
  • Rychlost reakce 4,5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4,5
  • Úroveň zkušeností 4,5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Kladná recenze

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:DusanCupa Recenze z:28.6.2013

Pozitiva
Cena, Rychlost reakce, Služby zákazníkům, Kvalita produktu, Úroveň zkušeností.
Negativa
Není co vytknout.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

NAVISYS

  • 4,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4

Recenze od:KarelKnetl Recenze z:19.3.2013

Pozitiva
Ochota řešit atypické věci, např. přenos systému NAVISION do jiné země pro naši dceřinou společnost. Sice to je komplikované, neboť je potřeba v zahraniční najít podobně smýšlejícího a fungujícího partnera, ale jde to. ;o) Ale to je záležitost NAVISYSu.
Negativa
Vzhledem k tomu, že nemám porovnání s jinými produkty, ani s jinými společnostmi v tomto oboru, velmi těžko se mi hodnotí. Na druhou stranu je i o přístupu firmy, která si nechá NAVISION pro své potřeby naimplementovat, a i o tom, jak dobře si tato firma své potřeby vydefinuje.
Další komentáře
Ani z pohledu ceny nejsem schopen hodnotit, neboť nemám možnost porovnání s jinými společnostmi, resp. produkty. Z pohledu zahraničních implementací doporučuji odzkoušet jiné zahraniční dodavatele, kteří pomohou malinko rozšířit "obzory" a řady spolupracující NAVISION firem. Nesoustředit se pouze na 1 zahraničního partnera.
  • Cena 3
  • Rychlost reakce 4
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Řešení a služby

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:PetrSkrabal Recenze z:18.3.2013

Pozitiva
Snadná a rychlá práce s řešením. Vstřícné jednání jednotlivých konzultantů.
Negativa
Nemáme zásadní připomínky
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 4
  • Služby zákazníkům 4
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 4,5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Navysys Attain

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:tomasnav Recenze z:14.3.2013

Pozitiva
komplexní systém vyhovující naší společnosti
Negativa
V zásadě nic
  • Cena 4
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4,5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

MS Dynamics NAV + BIZ4BuildIN + Sharepoint

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:PRODECO Recenze z:13.3.2013

Pozitiva
- oborové řešení BIZ4BuldIn pro řízení projektů - uživatelská vstřícnost celého řešení - propojení s sadou MS Office - kvalita podpory - kvalita konzultantů - přístup k požadavkům zákazníka
Negativa
V podstatě žádné nedostatky nejsou a pokud ano, tak drobnosti, které byly vždy vyřešeny k naší spokojenosti.
  • Cena 4
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.