NETADMIN s.r.o.

NETADMIN s.r.o.

Počet hvězdiček: 5 (Ohodnoceno 14 zákazníky)

PRAHA, Prague, CZE | Zobrazit mapu a adresu

Zobrazit telefonní číslo
Telefon: +420 (25) 721-6217
Fax: +260 (25) 721-6217

NETADMIN s.r.o. má celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5  od 14 zákazníků.

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.

migrace Exchange

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Blanka_Semeradova Recenze z:26.6.2014

Pozitiva
5ešili jsme problém co s dosluhujícím serverem SBS. Netadmin nám přes naši počáteční nedůvěru k tomuto řešení nabídl cloudové služby O365. Po srovnání nákladů za místní vs cloud řešení, jsme nakonec přešli na O365. Díky profíkům z netadminu, proběhla migrace hladce a zatím jsme se službou opravdu spokojeni.
Negativa
nic
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Exchange Online

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:S_Prochazkova Recenze z:26.6.2014

Pozitiva
Velmi rychlá reakce na naší poptávku a pečlivý přístup. Se mailovou službou Exchange online jsme maximálně spokojeni.
Negativa
Nevím
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

O365

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Karel_Herout Recenze z:28.1.2014

Pozitiva
Vynikající poradenství a výběr vhodného plánu k našim potřebám. Bezproblémová migrace emailů a dat do O365, spolupráce pokračuje i nadále, Netadmin je správcem naší sítě.
Negativa
bez komentáře
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

cloud služby O365

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Vera_O Recenze z:22.1.2014

Pozitiva
Netadmin jsme oslovili, kvůli havárii exchange serveru.Velmi rychle přeložili návrh migrace služeb do služby O365. Velmi srozumitelně vysvětlili jednotlivé plány. Migrace proběhla hladce, nyní využíváme i ukládání dat sharepoint online a díky tomu jsme nemuseli pořizovat nový server.
Negativa
nic
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

správa sítě

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Karel_Plocek Recenze z:22.1.2014

Pozitiva
Dlouhodobě využíváme komplexní služby správy sítě. Netadmin nám pomáhá určovat strategii našeho IT což nám opakovaně přineslo úspory. Díky jejich profesionální správě se můžeme soustředit na to co nás živí.
Negativa
bez komentáře
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Sharepoint Online

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Eva_Kus Recenze z:13.1.2014

Pozitiva
Netadmin jsme oslovili se záměrem přesunout firemní data na společné úložiště. Po několika konzultacích provedli migraci do služby sharepoint online. Je to pro nás velký skok z hlediska bezpečnosti a dostupnosti dat odkudkoli.
Negativa
nic
Další komentáře
Doporučujeme partnera Netadmin.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

nákup licencí

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:L_Podzemny Recenze z:20.12.2013

Pozitiva
Netadmin jsme oslovili, s poradenstvím při nákupu nových licencí Office a Win pro naší společnost. Byli jsme velmi potěšeni profesionálním a lidským přístupem.
Negativa
nic
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

sharepoint online

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:FSpillar Recenze z:10.12.2013

Pozitiva
Sharepoint Online nám pomohlo vyřešit sjednotit přístup zaměstnancům k dokumentům z terénu i uvnitř firmy. Překvapila nás rychlost nasazení.
Negativa
nic
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Antispam Gateway

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:HladkyP Recenze z:26.11.2013

Pozitiva
S Antispam Gateway se podařilo v rychlém čase eliminovat nevyžádanou poštu. Výborné je jednoduché nastavení a pomoc NetAdminu při nasazení služby. Díky tomu se ulevilo našim poštovním schránkám od přívalu nevyžádané pošty.
Negativa
nic
  • Cena 4
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Office 365

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Eva_K Recenze z:18.11.2013

Pozitiva
Velká spokojenost s přechodem na mailové služby Office 365. Děkuji Netadminu, za rychlou reakci a doporučení vhodného produktu. Zároveň jsme ocenili trpělivost při řešení našich požadavků během migrace.
Negativa
nic
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Office 365

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:P-Kolba Recenze z:24.10.2013

Pozitiva
Firma Netadmin, ochotně zodpověděla všechny otázky co nám přinese přechod z lokálního exchange serveru na službu O365. Oceňuji dobrou přípavu a průběh samotné migrace.
Negativa
zatím se vším spokojenost :-)
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Antispam řešení

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Gregor_F Recenze z:22.10.2013

Pozitiva
Antispam gateway nam vyresila dlouhodobe problemy s nevyzadanou postou. Ocenujeme rychlost nasazeni, jednoduche ovladani. Velmi se zlepsilo zatizeni exchange serveru.
Negativa
nic
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

emailové služby O365

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Lenka_Vyhnalkova Recenze z:17.10.2013

Pozitiva
Služba O365 nám vyřešila dlouhodobé problému v rámci firemní komunikace. Oceňujeme velikost kapacity schránky 25GB, možnost sdílet kalendáře, kontakty i úkoly.
Negativa
nic snad jen cena by mohla být lepší, ale to není záležitost NetAdmin ale politiky MS.
  • Cena 2,5
  • Rychlost reakce 4,5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4,5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Naszení Office365

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Roman_Wimmer Recenze z:17.10.2013

Pozitiva
Velmi rychlá reakce na mojí poptávku. Srozumitelné vysvětlení a doporučení vhodného plánu. Ochota a pomoc s aktivací a nastavení. Mohu doporučit :-)
Negativa
nic mě nanapadá
  • Cena 3,5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.