AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ a.s.

Počet hvězdiček: 5 (Ohodnoceno 11 zákazníky)

OSTRAVA, Moravskoslezský, CZE | Zobrazit mapu a adresu

Zobrazit telefonní číslo
Telefon: +420 91097-1111
Fax: +420 91097-0100

AutoCont CZ a.s. má celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5  od 11 zákazníků.

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.

Komplexní systém EPM pro řízení portfolia projektů v Raiffeisenbank

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:MartinPicman Recenze z:26.7.2013

Pozitiva
Systém EPM od firmy AutoCont promyšleně zastřešuje celý život projektu v bance, od vzniku ideje, přes přípravu, realizaci, pilot a vyhodnocení. Pro řízení portfolia projektů jsou k dispozici reporty o plánovaných kapacitách i reálně odpracovaných hodinách. Pro potřeby kapitalizace je implementována logika kapitalizace personálních nákladů a interface pro SAP. Odpracované vykázané hodiny obsahují rozlišení za účelem evidence činnosti R&D na projektech (výzkum a vývoj).
Negativa
-
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 4
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

EPM Partner pro skupinu UniControls

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Krejci Recenze z:26.7.2013

Pozitiva
Společnost AutoCont je pro mě lídrem na poli rozvoje a implementace EPM systémů. Odbornost, orientace na přínos pro zákazníka a celkový přehled jejich profesionálů pak navíc zaručuje důvěrný, partnerský vztah. Tomáš Fejt, CIO UniControls a.s.
Negativa
--
Další komentáře
--
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Fungování EPM partnera

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:TonyKubicek Recenze z:25.7.2013

Pozitiva
EPM tým společnosti AutoCont vnímám v oblasti technologií Microsoft Project Server jako vysoce odborný. Osobně jsem se o tom přesvědčil na několika jednáních problematiky řízení projektů a i u praktického okamžité řešení technických problémů s provozovaným systémem u nás v Oriflame. S ohledem na znalosti a zkušenosti je lze prohlásit za jedničku na trhu. Tony Kubíček, Oriflame
Negativa
bez komentáře
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Projekt EPM pre Východoslovenskú energetiku.

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:PetraBlandova Recenze z:24.7.2013

Pozitiva
Pri zavádzaní princípov projektového riadenia vo Východoslovenskej energetike a.s. sme v zástupcoch Autocontu Praha (Martin Répal a Martin Winzig) našli partnerov, ktorí boli odborníci v oblasti EPM a počas spoločnej práce nám dokázali poradiť nielen v súvislosti so zavádzaním systému, ale aj metodicky. Zároveň oceňujeme, že dokázali zohľadniť naše špecifické požiadavky a prispôsobiť im konečné riešenie EPM. Petronela Blandónová, manažér PMO
Negativa
.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Poděkování

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Bohuslav Recenze z:14.5.2013

Pozitiva
Společnost AutoCont CZ nám nejen pomohla se správou softwarových licencí a v zavedení evidence a systému nákupů software v rámci úvodu naší spolupráce, ale také nám dokázala dodat chybějící software za zajímavých podmínek.
Negativa
Byli jsem spokojeni a proto spolupracujeme dál
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Office 365 pro naši organizaci

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Jirina_Kovarova Recenze z:2.5.2013

Pozitiva
yborně jsem byla provedena zkušební verzí. Pracovníci dodavatele nám nastavili veškeré potřebné účty a služby, abychom mohli cloudové služby dostatečně otestovat ve vlastních specifických podmínkách. Pomohli mi s technickými problémy i s výběrem nejvhodnější kombinace licencí a jejich nákupem. Office 365 mi nyní zajišťuje základní kancelářské a komunikační procesy a zatím jsem nadmíru spokojena.
Negativa
Nemám negativní zkušenosti
Další komentáře
Obávala jsem se kolik budu muset v budoucnu vynakládat provozních prostředků na všechny zprovozněné služby a byla jsem velmi mile překvapena, že ještě ušetřím.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Vše u jednoho - HW, SW, Služby

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Slovacek Recenze z:2.5.2013

Pozitiva
S firmou AutoCont spolupracujeme cca 6 let.Oceňujeme komplexnost služeb, které nám nabízí a to ne jen jako dodavatel, ale jako opravdový partner, který se snaží pochopit naše požadavky a problémy. Vše co jsme potřebovali, jsme našli na jednom místě. Od konzultací přes dodávky HW, SW, školení až po odbornou pomoc při migraci sítě.
Negativa
.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Portálové řešení

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Skopalik Recenze z:2.5.2013

Pozitiva
návrh realizace, příprava řešení, akceptace změn a profinancování po dobu realizace byly hlavní kriteria, která nás přesvědčila o správnosti volby. Profesionální řízení projektu, cenová úspora oproti jiným nabízeným řešením a komplexnost.
Negativa
-
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Služby společnosti

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Tisnov Recenze z:2.5.2013

Pozitiva
Společnost AutoCont poskytla naší organizaci konzultační služby v oblasti licencování produkty Microsoft. Optimalizovala nám stávající využití produktů a licencí Microsoft a navrhla nový způsob licencování koncových stanic, který nám v budoucím období ušetří nemalé finanční prostředky a zjednosuší evidenci a správu licencí v organizaci.
Negativa
.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Spolupráce a AutoCont CZ a.s.

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Ondrousek Recenze z:2.5.2013

Pozitiva
Společnost AutoCont poskytuje již více jak 10let konzultační a implementační služby naší organizaci. Cena, navržené řešení a realizace vždy odpovídá našim požadavkům a představám.
Negativa
.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Hodnocení

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Michalek Recenze z:30.11.2011

Pozitiva
Služba Autocontu běžela stejně rychle jako služba microsoftu, tudíž si myslím že CRM 2011 od Autocontu je srovnatelné řešení ale oproti MS je zde lepší cena. A jejich podpora v českém jazyce, která mi byla ochotna vše vysvětlit i když jsem zatím produkt jen testoval ( a následně pořídil).
Negativa
Testovací období bylo příliš dlouhé, a nikdo mě nekontaktoval dříve kdy mám zájem o přehod na ostrou verzi.
Další komentáře
Služba je dobrá, a v mojí firmně ulehčila práci se zákazníky. Hodnocení 9z10 Praček Wirpool.
  • Cena 4,5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 4,5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.