CDL SYSTEM a.s.

CDL SYSTEM a.s.

Počet hvězdiček: 5 (Ohodnoceno 8 zákazníky)

Ústí nad Labem, CZE | Zobrazit mapu a adresu

Zobrazit telefonní číslo
Telefon: +420 (47) 523-8111
Fax: +1 (47) 523-8222

CDL SYSTEM a.s. má celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5  od 8 zákazníků.

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.

služby IT, obchod

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:MajerJiri Recenze z:20.1.2013

Pozitiva
Vysoká profesionalita IT specialistů v oblastech SW i HW. Vždy ochotný obchodní tým hledat pro nás optimální řešení našich požadavků. Špičková kvalita za rozumnou cenu :-), spolupráci S CDL vřele doporučuji.
Negativa
-
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Optimalizace a rozvoj IT/IS infrastruktury

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Zamecnik_Rene Recenze z:17.7.2012

Pozitiva
Profesionální a férový přístup. Optimální cenové a dodací podmínky. Odbornost pracovníků CDL.
Negativa
-
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Systémová podpora - IT služby

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:MartiB Recenze z:28.6.2012

Pozitiva
Se společností CDL SYSTEM úspěšně spolupracujeme již několik let, oceňuji nadstandardní přístup k zákazníkovi zejména ze strany nákupního a logistického oddělení. Další velkou výhodou jsou výborné znalosti a kvalitní služby IT specialistů, kteří vždy odvedou skvělou práci na profesionální úrovni, a to jak v oblasti HW tak i SW.
Negativa
-
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Celková spokojenost

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Ceska_rafinerska Recenze z:31.5.2012

Pozitiva
U CDL již léta oceňuji jak ochotu obchodníků vyhovět popř. pomoci, tak i zároveň ochotu a kvalitu jejich specialistů. V oblasti dodávek serverového HW, licencí i konzultací v oblasti VMware -> naše trvalá a velká zákaznická spokojenost :-)
Negativa
Nemám co vytknout :-)
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Nadstandardní služby

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Zdenek_Bures Recenze z:30.4.2012

Pozitiva
Veliká šíře záběru řešení, které obsahuje zákaznické řešení ERP na míru, BI, SharePoint až po vzdálenou správu ICT. Profesionální přístup, rychlá odezva a nadstandardní kvalita.
Negativa
Nejsou.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Profesionalita

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:PelikanJiri Recenze z:27.4.2012

Pozitiva
Profesionální přístup, úroveň znalostí a ochota specialistů, kvalita odvedené práce.
Negativa
-
Další komentáře
Vzhledem k ceně jsme zvažovali, zda daný projekt se společnstí CDL System a.s. zrealizujeme. Nakonec jsme spokojeni. Za standfardní cenu je nám poskytována nadstandardní kvalita služeb, práce i znalostí IT specialistů.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Bezkonkurenční cena/hodnota

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Adam_Sobotka Recenze z:25.4.2012

Pozitiva
Šíře záběru. Profesionalita a hloubka znalostí.
Negativa
Fragmentace firmy na tři části.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Správa a vývoj v prostředí SharePoint

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:svatoja Recenze z:22.4.2012

Pozitiva
100% naplnění očekávání.
Negativa
.
  • Cena 3
  • Rychlost reakce 4
  • Služby zákazníkům 4,5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.