LOGIC POINT

LOGIC POINT

Počet hvězdiček: 4,5 (Ohodnoceno 12 zákazníky)

Praha 8 - Karlín, CZE | Zobrazit mapu a adresu


LOGIC POINT má celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5  od 12 zákazníků.

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.

CRM

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:Martin_Cermak Recenze z:23.1.2014

Pozitiva
Společnost Logic point nám dodala řešení, díky němuž všichni naši zaměstnanci a spolupracovníci nyní snadno získají potřebné informace o klientovi, partnerovi či o konkrétním obchodním případu (ať již jde o historii komunikace, o zákaznické smlouvy či smlouvy o spolupráci, o stav plateb apod.), jednoduše mohou v systému řešit jeho potřeby a požadavky a marketingově s ním komunikovat.
Negativa
Nic zásadního
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

MS Dynamics CRM

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Jan_Szabo Recenze z:10.1.2013

Pozitiva
Konzultanti Logic Point demonstrovali vysokou znalost produktu MS Dynamics CRM, dlouholeté zkušenosti s nasazováním u zákazníků, dostatečnou flexibilitu a dostupnost. Dokázali trpělivě naslouchat, ale zároveň i poradit v oblastech obchodních procesů, které mohou být až "překvapivě" obdobné v mnoha jiných sektorech.
Negativa
V určité fázi naší počáteční spolupráce byla cítit mírná nekoordinovanost v týmu vývoje, což mělo dopad na testovací tým, nicméně v dalších etapách jsem tento problém již nepozoroval a společnost se tak dokázala úspěšně poprat se svým vlastním růstem.
  • Cena 4,5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4,5
  • Úroveň zkušeností 4,5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Recenze Logic Point

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:lsimicek Recenze z:4.1.2013

Pozitiva
optimální návrh řešení požadavků banky vysoká úroveň nasazení specialistů dodavatele přátelská atmosféra při projednávání pracovních záležitostí
Negativa
určité rezervy v dokumentaci k dodanému systému
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 3,5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 4

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Dynamics CRM

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Alexander_Rafajlovic Recenze z:31.12.2012

Pozitiva
Porozumění prostředí v němž je Dynamics CRM nasazeno Flexibilita Neustálý rozvoj služeb a procesů
Negativa
nic zásadního
  • Cena 4
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 4,5
  • Kvalita produktu 4,5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

CRM Hosting

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Frantisek_Vondrasek Recenze z:4.9.2012

Pozitiva
Možnost provozovat Microsoft CRM bez počátečních investic do HW a SW. Osobní přístup malé firmy.
Negativa
Omezení daná hostingovým řešením.
  • Cena 3
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Projekt portálu MLM nad MS Dynamic CRM

  • 4,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4

Recenze od:Petr_Cermak Recenze z:30.8.2012

Pozitiva
Velmi kreativní přístup, vysoká úroveň znalosti produktu a ochota vyjít vstříc všem našim požadavkům.
Negativa
Někdy pomalejší reakce na vzniklý problém ..
Další komentáře
Rovněž oceňuji velmi flexibilní službu hostingu MS CRM integrovaného s porálem pro řízení finančních poradců v síti typu MLM...
  • Cena 3,5
  • Rychlost reakce 3
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

CRM 2011

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Martin_Dusek Recenze z:15.5.2012

Pozitiva
Pracovali jsme s více CRM aplikacemi a CRM od Microsoftu nás přesvědčilo svými možnostmi, bohatě splňuje naše potřeby a představy. Používáme ho ke každodenní práci v hostované verzi poskytované Logic pointem. S MS CRM mají letité zkušenosti a na jejich práci to je znát.
Negativa
.
  • Cena 3,5
  • Rychlost reakce 4,5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Galileo Corporation s.r.o.

  • 4,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4

Recenze od:Pavel_Vesely Recenze z:11.4.2012

Pozitiva
S Logic pointem se nám výborně spolupracuje, ať už šlo o implementaci MS Dynamics CRM, tak i o jeho další rozvoj. Ovšem nejen to – využili jsme i toho, že Logic point navrhuje strategie a procesy a výsledek je velmi pozitivní, znamenalo to pro nás podstatný finanční přínos. Software máme nasazený přímo u nás a spravujeme si ho sami, přesto stále oceňujeme, že se máme na koho obrátit v případě nadstandardní potřeby. Na Logic pointu je vidět, že jde o zkušený tým s léty praxe.
Negativa
Protože to je povinná položka, přemýšlím, co napsat. Nic mě však teď nenapadá.
  • Cena 3
  • Rychlost reakce 3,5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 4

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

CRM Hosting (MS CRM Dynamics)

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:DanRubin Recenze z:10.4.2012

Pozitiva
LOGIC POINT poskytnul individuální a odborný přístup v případě nasazení hostovaného CRM řešení. Určitě bych vyzdvihnul individuální řešení potřeb zákazníka pomocí poradenství v oblasti řízení vztahů se zákazníky, které byly poskytnuty automaticky zdarma v rámci spuštění služby.
Negativa
Zatím nic.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 4
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Implementace služeb ve společnosti PNO CZ, s.r.o.

  • 4,5
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4,5

Recenze od:Miroslav_Parvonic Recenze z:2.4.2012

Pozitiva
U společnosti Logic Point především oceňujeme individuální a odborný přístup při poskytování služeb. Společnost nám pomohla najít vhodné řešení, jehož implementace následně proběhla velice rychle a bez větších nedostatků. Po celou dobu jsou pracovníci Logic Pointu schopni pružně reagovat na naše dotazy i požadavky na řešení. Prostřednictvím podpory a nasazování na klíč vytvořených customizací se nám postupně daří přizpůsobovat si aplikaci tak, aby odpovídala našim specifickým potřebám. Velmi bych vyzdvihl osobní přístup zaměstnanců, osobně to považuji za jednu z nejvýznamnějších předností společnosti Logic Point. A stejně tak oceňujeme nabídku kurzů a školení.
Negativa
Občas narazíme na různá omezení či nedostatky aplikace. Doposud se nám však vždy podařilo problém za podpory Logic Pointu vyřešit.
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 4
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

implementace CRM

  • 4,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 4

Recenze od:Rudolf_Padouk Recenze z:30.3.2012

Pozitiva
schopnost nabídnout řešení na míru zákazníkovi
Negativa
dlouhá doba dodání
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 3
  • Služby zákazníkům 4
  • Kvalita produktu 4
  • Úroveň zkušeností 4

Pro 0 % z 0 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Implementace MS Dynamics CRM 2011

  • 5,0
  • Celkové hodnocení Počet hvězdiček: 5

Recenze od:primaweb Recenze z:21.3.2012

Pozitiva
Sehraný tým, který ví kam přesně šáhnout, co kde nakonfigurovat, případně dovyvinout v přijatelném čase. Líbí se nám zastupitelnost, dostatečné kapacity a zájem ze strany partnera i po dokončení implementace. Prostě kvalitní servis.
Negativa
V ČR je zvykem nechválit a hledat něco negativního. My nic negativního ale nemáme.
Další komentáře
---
  • Cena 5
  • Rychlost reakce 5
  • Služby zákazníkům 5
  • Kvalita produktu 5
  • Úroveň zkušeností 5

Pro 100 % z 1 uživatelů byla tato recenze užitečná. Pomohla i vám? Ano nebo Ne | Nahlásit tuto recenzi | Zobrazit odpověď

Zadat recenzi

Pohledy a názory, které byly zadány a které jsou zde vyjadřovány, nepředstavují pohledy a názory společnosti Microsoft.