Advantive

Advantive

5 sterren (Beoordeeld door 8 klanten)

Weert, Limburg, NLD | Kaart en adres weergeven


Advantive heeft een algemene classificatie van 5 sterren  van 8 klanten.

Een beoordeling indienen

De opvattingen en meningen die hier tot uitdrukking worden gebracht, zijn niet die van Microsoft.

Office365 implementatie

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:GaleriePennings Beoordeeld op:26-4-2012

Goed
Alerte club, snelle respons, uitstekend advies, veel kennis, leveren meer als verwacht.
Slecht
Geen negatieve ervaringen
Aanvullende opmerkingen
Boven op Office365 leveren ze een geweldige narrowcasting oplossing InnovationScreen. Daarmee is onze organisatie in staat om gerichte boodschappen op beeldschermen te publiceren voor zowel bezoekers als toevallige voorbijgangers. Dit levert meer traffic op in onze galerie, maar zorgt ook voor contact met en informatie naar voorbijgangers buiten de reguliere openingstijden. Daarnaast uitermate gebruiksvriendelijk!
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Installatie en beheer Office 365

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Danovo Beoordeeld op:13-3-2012

Goed
Advantive heeft onze organisatie, Danovo Exclusive Photography uitstekend geholpen bij de migratie van onze Small Business omgeving naar Office 365. Wat ons erg bevalt is de proactieve houding en no-nonsense mentaliteit.
Slecht
Geen negatieve opmerkingen
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Problemen met Outlook

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:HansvanBeckum Beoordeeld op:13-3-2012

Goed
Vooral de snelheid van reageren. Hoewel ik het probleem voor mij niet opgelost is, weet ik nu wel dat ik kan sotppen met zoeken. De gevraagde fuctionaliteit is niet meer in Outlook 2010 aanwezig.
Slecht
Er beviel mij niets niet! Dus alles wel ;-)
Aanvullende opmerkingen
N.v.t.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Met eenvoud in de cloud, office 365 werkt!

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Derks Beoordeeld op:23-2-2012

Goed
Onze vraag werd snel opgepakt, waarbij Advantive meerdere oplossingsrichtingen kon bieden. Ze hebben mij aan de hand meegenomen, Office 365 sloot het beste aan. Alles centraal en overal te raadplegen (zelfs op mijn iSystemen), echt super. Als ik kijk naar de prijs/ kwaliteitverhouding, kan ik zeggen dat ik verrast ben. Je merkt dat Advantive ervaring heeft, ze zijn snel, zorgvuldig en vakkundig.
Slecht
Daar kan ik niet over oordelen, ze hebben mij goed geholpen.
Aanvullende opmerkingen
Persoonlijk vind ik de servicedesk erg handig, voor een paar euro per maand heb je een back-up bij vragen.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Klantgericht en prima service

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:rvanhouten Beoordeeld op:24-12-2011

Goed
Advantive heeft ons zeer deskundig, efficient en zeer klantgericht ondersteunt in de migratie naar Office365. Ze pakken het pragmatisch en effectief aan. Daarnaast beantwoorden ze onze vragen zeer snel. We zijn zeer te spreken over hun deskundigheid en reactiesnelheid.
Slecht
Geen negatieve opmerkingen
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Klantenservice

  • 3,5
  • Algemene classificatie 3,5 sterren

Beoordeeld door:Tonny_Voermans1 Beoordeeld op:7-11-2010

Goed
Klantgericht, vriendelijk en betrouwbaar
Slecht
(geen opmerking)
  • Prijzen 3
  • Reactiesnelheid 2,5
  • Klantenservice 4,5
  • Productkwaliteit 4
  • Deskundigheidsniveau 4,5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Implementatie Intranet o.b.v. Sharepoint

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:DGMR1 Beoordeeld op:5-11-2010

Goed
De deskundigheid en klantvriendelijkheid van de mensen is hoog. De contacten zijn bijzonder prettig en informeel. Er wordt goed meegedacht.
Slecht
Je moet even de weg weten om de juiste vragen bij de juiste mensen neer te kunnen leggen. Soms krijg je een antwoord van een techneut, maar wil je eigenlijk een antwoord van een bedrijfskundige. Met één vast aanspreekpunt is dat nu opgelost
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 4,5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 4,5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Ondersteuning beheer Microsoft producten - SSONML Venlo

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:leonvanlare1 Beoordeeld op:19-10-2010

Goed
De prijs van het beheercontract is erg laag. Daar volgen natuurlijk ook wat extra consultancyklussen uit voort; de drempel is lager om ondersteuning te vragen waardoor problemen sneller op tafel komen en dus ook sneller verholpen worden. En dan helpt Advantive met veel deskundigheid en een perfecte service.
Slecht
De SLA is (bewust) niet 100% waterdicht. Maar dat heeft ook zeker weer voordelen... je blijft met elkaar afstemmen hetgeen de samenwerking bevordert.
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 4,5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Een beoordeling indienen

De opvattingen en meningen die hier tot uitdrukking worden gebracht, zijn niet die van Microsoft.