OfficeGrip B.V.

OfficeGrip B.V.

5 sterren (Beoordeeld door 21 klanten)

Wormerveer, Noord-Holland, NLD | Kaart en adres weergeven


OfficeGrip B.V. heeft een algemene classificatie van 5 sterren  van 21 klanten.

Een beoordeling indienen

De opvattingen en meningen die hier tot uitdrukking worden gebracht, zijn niet die van Microsoft.

Specialisten op het gebied van Office365

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:TonRoos Beoordeeld op:24-12-2013

Goed
Voor ons als kleinere organisatie (25 medewerkers) leek Office365 de oplossing, nadat onze lokale IT partij ons had geholpen waren we niet erg enthousiast over deze oplossing. Via een collega ondernemer kwamen we in contact met Officegrip, ze hebben ons geholpen Office365 correct in te stellen voor onze organisatie en onze gebruikers, ze snapte direct wat wij nodig hadden.
Slecht
Geen invulling
Aanvullende opmerkingen
Door Officegrip hebben we echt profijt van onze overstap naar de cloud, nu volgen we maandelijks online trainingen om nog meer te leren van de mogelijkheden voor onze organisatie.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Echt kennis van Office365

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:PieterZ Beoordeeld op:6-11-2013

Goed
De manier hoe ze naar mijn ICT vraagstuk keken. De pragmatische manier met gevoel voor mijn echte zakelijke vraagstukken. ICT is voor onze organisatie van groot belang, maar ICT moet er wel voor ons zijn en wij niet voor onze ICT-omgeving. Officegrip heeft hier echt enorm bij geholpen.
Slecht
Geen opmerkingen op dit moment
Aanvullende opmerkingen
Voor dienstverlenende bedrijven is deze organisatie echt mijn aanbeveling waard.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 4,5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Snel, professioneel en behulpzaam

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Sander_Vromans Beoordeeld op:19-6-2013

Goed
Mijn ervaringen met het supportteam van OfficeGrip zijn erg positief. Ik word altijd netjes te woord gestaan en zeer snel en behulpzaam geholpen. Ik hoop dat dit zo blijft, want ik ben er zeer over te spreken.
Slecht
nvt
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 4,5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Tevreden

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Vera-Adriaansen Beoordeeld op:7-6-2013

Goed
Ik ben tevreden over de ICT omgeving van OfficeGrip. Het werkt, en dat is voor mij van belang.
Slecht
nvt
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 4,5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Vooruitstrevende technologie

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:petervrijswijk Beoordeeld op:5-6-2013

Goed
OfficeGrip heeft onlangs Office365 geïmplementeerd in onze organisatie. De snelheid en effectiviteit waarmee dat is gebeurd is voor mij echt bijzonder geweest. De nieuwe features zijn uiteraard een verdienste van Microsoft, maar de support die OfficeGrip erbij levert zijn in mijn ogen een even grote verdienste.
Slecht
Na 2 maanden heb ik nog geen negatieve ervaringen gehad.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 4,5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Vakbekwaam

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:MZwanenberg Beoordeeld op:4-6-2013

Goed
De mensen van OfficeGrip zijn in mijn ogen zeer vakbekwaam. Toen wij in contact kwamen met OfficeGrip (een accuut probleem o.h.g.v. ICT) hebben ze zeer snel en professioneel gehandeld, en dit doen ze na twee jaar nog iedere dag.
Slecht
Tot nu toe volledig tevreden.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Efficiënt, bedrijfsgericht

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Gerald_Bosma Beoordeeld op:31-5-2013

Goed
Wat mij erg bevalt aan OfficeGrip is de pragmatische instelling. Door een combinatie van technische kundigheid enerzijds en de bedrijfsgerichte focus anderzijds vind ik OfficeGrip uniek in zijn soort. Ze willen mijn bedrijfsvoering echt verbeteren, en dragen alleen maar oplossingen aan die mijn organisatie verder helpen.
Slecht
Niet van toepassing.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Volledig ontzorgd

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:TobyHilkensberg Beoordeeld op:24-5-2013

Goed
Voor OfficeGrip was ik gemiddeld een uur per dag bezig met ICT problemen. OfficeGrip heeft deze zorgen volledig weggenomen. Onze ICT-omgeving werkt vlekkeloos, en ik kan mij weer volledig richten op mijn kerntaken. Doet er zich onverhoopt toch een probleem voor, dan staan de medewerkers van OfficeGrip altijd direct klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.
Slecht
Ik ben volledig tevreden.
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

OfficeGrip ideaal voor meerdere locaties

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:RaquellevanWinsem Beoordeeld op:23-5-2013

Goed
Onze organisatie heeft meerdere locaties. Dit zorgde in het verleden voor een situatie waarbij de informatie decentraal georganiseerd was, en het voor medewerkers onderling tussen de verschillende locaties erg veel tijd kostte om informatie onderling te delen. Met OfficeGrip is dit probleem volledig opgelost. De informatievoorziening is nu centraal geregeld, en op iedere locatie voor iedere medewerker beschikbaar.
Slecht
Tot nog toe heb ik geen negatieve ervaringen met OfficeGrip gehad.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Duidelijk en snel

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:ThomasPeters Beoordeeld op:10-5-2013

Goed
De duidelijkheid en snelheid waarmee ze onze organisatie verder hebben geholpen. We liepen vast na een telefoontje konden we verder en de volgende dag was er een compleet plan voor de door ons gewenste vervolgstappen. Ik ben erg tevreden.
Slecht
N.V.T.
Aanvullende opmerkingen
Het zijn menselijke specialisten, ze weten waar ze over praten zonder dat ze je in vaktaal laten verdwalen.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

OfficeGrip maakt de organisatie productiever

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:VeraLaaghuize Beoordeeld op:8-5-2013

Goed
De combinatie van mensen met een technische achtergrond en een zakelijke achtergrond binnen OfficeGrip is voor mij uniek. Er wordt meegedacht met onze organisatie, en technische oplossingen worden alleen aangedragen als het ten behoeve van onze bedrijfsvoering is. Daarnaast ben ik zeer te spreken over het structurele twee wekelijkse contact dat ik heb met OfficeGrip.
Slecht
Tot nog toe lauter positieve ervaringen.
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 4
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 4,5

100% van 3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Zekerheid voor mijn firma

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:JohannesT Beoordeeld op:16-10-2012

Goed
Voor ons is het belangrijk dat de IT gewoon werkt, het kost (veel) geld als medewerkers niet kunnen werken door IT problemen, sinds we met Officegrip werken hebben we de zekerheid van een goed werkende IT omgeving. OfficeGrip is precies wat de nodig hadden
Slecht
Het was wennen dat Officegrip proactief werkt, hierdoor lijkt het soms dat er niets onderhouden wordt, omdat je ze niet op locatie zijn. Gelukkig weten we nu beter.
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Precies wat we nodig hadden

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:ABBouw Beoordeeld op:16-10-2012

Goed
ICT is niet iets waar ik het liefste mee bezig ben, Officegrip zorgt voor totale ontzorging voor mijn bedrijf. Ik heb gewoon geen zorgen meer op het gebied van ICT en ik weet precies wat mijn kosten zijn, iedere maand.
Slecht
nvt
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 4,5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Goed product en prettige samenwerking

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:JohanBocas Beoordeeld op:28-4-2011

Goed
OfficeGrip heeft ons erg geholpen met een goed en eerlijk advies. We hebben onze ICT omgeving direct kunnen aanpassen naar het gewenste niveau zonder hiervoor kosten te moeten maken. Het transparate prijsmodel is iets wat ik erg prettig vind en voor mij als ondernemer en absoluut geen ICT-er, rust geeft bij het opstellen van budgetten en prognoses.
Slecht
Geen opmerking, ik ben erg tevreden.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Directeur

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:Marc_Douglas Beoordeeld op:17-3-2011

Goed
Het aanbieden van een totaal oplossing
Slecht
niets
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 4
  • Klantenservice 4
  • Productkwaliteit 4,5
  • Deskundigheidsniveau 4,5

100% van 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Echt voor het MKB

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Kortekaas Beoordeeld op:17-3-2011

Goed
Ze denken echt mee, we hebben een complexe omgeving, maar daar hadden ze bij OfficeGrip totaal geen problemen mee. Sterker nog, ondanks behoorlijk wat extra werk hebben ze zich aan de vooraf afgesproken prijzen gehouden en ook nu nog, na bijna drie kwart jaar klant te zijn heb ik nog nooit een aanvullende rekening gekregen voor kleine extra's. De afgesproken maandprijs is was ik betaal en hiervoor krijg ik heel veel service en dat ook nog eens van een hele hoge kwaliteit. OfficeGrip heeft aan mij een klant voor jaren en ik kan het echt iedereen aanraden.
Slecht
Dat ze niet veel eerder bij mij langs zijn gekomen. Dat zou me veel geld hebben bespaart
Aanvullende opmerkingen
De huidige directeur van OfficeGrip, de heer van der Steur is een techneut van ongekende kwaliteit. Ik ben nog geen betere techneut tegen gekomen en hij weet continue al onze vragen te beantwoorden en ons te helpen. Klasse!!!
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

SMART

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Fcecilia Beoordeeld op:17-3-2011

Goed
Prijs kwaliteit, kwantiteit
Slecht
Bereikbaarheid op locatie, lastig te vinden.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Professionele IT alles in één dienstverlener met oog op de toekomst

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:ogagent Beoordeeld op:16-3-2011

Goed
De mensen achter het OfficeGrip concept zijn klantgerichte vakmensen. Het is prettig samenwerken en het vaste prijs pricipe is een geruststellende gedachten. Zonder zorgen gebruik kunnen maken van de nieuwste Microsoft technologieën zonder bijkomende migratiekosten is niet te vergelijken met andere aanbieders.
Slecht
Tot op heden nog geen zaken meegemaakt welke niet bevielen.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 4,5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 7 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Met OfficeGrip kunnen wij ons weer richten op onze kerntaken

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:pinpoint-raadpleger Beoordeeld op:15-3-2011

Goed
Sinds wij gebruik maken van de OfficeGrip IT oplossingen kunnen onze medewerkers op elke gewenste locatie en op elk gewenst tijdstip op een veilige manier onze bedrijfsgegevens raadplegen, werken en contact met elkaar houden alsof ze bij elkaar op kantoor zitten. Mede hierdoor en doordat OfficeGrip ons systeem heeft geoptimaliseerd, up-to-date houdt en onze IT vraagstukken snel en professioneel oplost is onze productiviteit en het bedrijfsresultaat verhoogd.
Slecht
geen aanmerkingen
Aanvullende opmerkingen
Onze ICT kosten zijn verlaagd mede doordat wij geen extra kosten meer kwijt zijn aan het adhoc inhuren van ICT-ers. We betalen nu een vaste prijs per medewerker per maand.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Samenwerking met OfficeGrip zorgt voor tevreden klanten.

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Christine711 Beoordeeld op:15-3-2011

Goed
Voor een opdracht hebben wij gebruik gemaakt van de technische kennis van de medewerkers van OfficeGrip. Dit is uitstekend bevallen waardoor ook onze klant een tevreden klant is. De kennis was van een hoog niveau en ook de servicegerichtgheid. De samenwerking hierin is goed gegaan met als gevolg een zeer tevreden klant.
Slecht
Aanvankelijk hebben we onze wijze van werken op elkaar moeten afstemmen maar na een goede meeting zaten we al snel op 1 lijn waardoor de klant op de juiste wijze bediend is.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 4
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Directeur / Eigenaar

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:PeterBar Beoordeeld op:15-3-2011

Goed
De service, snelheid en de klant wens vooropstellen. Met OfficeGrip ben ik de eerste partij tegen gekomen die mee denkt over onze bedrijfsvoering en er voor zorgt dat ICT echt van toegevoegde waarde is.
Slecht
Geen opmerkingen
Aanvullende opmerkingen
Een aanrader
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Een beoordeling indienen

De opvattingen en meningen die hier tot uitdrukking worden gebracht, zijn niet die van Microsoft.