Perrit BV

Perrit BV

4,5 sterren (Beoordeeld door 8 klanten)

Hengelo, Overijssel, NLD | Kaart en adres weergeven

Telefoonnummer weergeven
Telefoon: +31 (74) 750-1250
Fax: +1 (74) 750-1251

Perrit BV heeft een algemene classificatie van 4,5 sterren  van 8 klanten.

Een beoordeling indienen

De opvattingen en meningen die hier tot uitdrukking worden gebracht, zijn niet die van Microsoft.

Een tevreden hosted exchange gebruiker

  • 4,0
  • Algemene classificatie 4 sterren

Beoordeeld door:INNPRO1 Beoordeeld op:9-11-2010

Goed
In de aanloop naar het besluit tot aanschaf van exchange service ben ik op goede wijze geinformeerd wat de mogelijkheden waren. Een gratis demo gaf het laatste duuwtje. Het installeren is niet geheel zonder vlekjes verlopen (zegt meer over de gebruiker dan over Perrit) maar de support afdeling heeft me er vakkundig doorheen geholpen. Binnen een paar uur online.
Slecht
De site had nog een oude versie van de installatie voorschriften. De nieuwe versie is stukken duidelijker.
Aanvullende opmerkingen
Hosted Exchange: dat had ik veel eerder moeten doen.
  • Prijzen 4
  • Reactiesnelheid 4
  • Klantenservice 4
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 4

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Fijn bedrijf dat snel en correct met kundigheid reageert

  • 4,0
  • Algemene classificatie 4 sterren

Beoordeeld door:BartTenOever Beoordeeld op:3-11-2009

Goed
Snelheid en deskundigheid tegen acceptabel prijsniveau
Slecht
?
Aanvullende opmerkingen
doen gewoon goed hun werk, prettige partner
  • Prijzen 3
  • Reactiesnelheid 4
  • Klantenservice 4
  • Productkwaliteit 4
  • Deskundigheidsniveau 4

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Gewoon keigoed!

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Sellvia-hilversum Beoordeeld op:30-10-2009

Goed
Snelle service / oplossingsgericht / informeel contact / prijzen
Slecht
-
Aanvullende opmerkingen
Ik kan Perrit van harte aanbevelen.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 4
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Perrit leverancier

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:jan_wouter Beoordeeld op:25-6-2009

Goed
Directe en zeer snelle communicatie en levering. Ook erg flexibel, er kan altijd iets tussendoor wanneer er spoed bij is.
Slecht
NVT!
Aanvullende opmerkingen
Top bedrijf, fijne mensen en zakelijk correcte dienstverlening. Zeer weinig downtime.
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 4,5

0% van 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Top Service en Dienstverlening

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:BusinessRating Beoordeeld op:19-6-2009

Goed
Het gemak en de snelheid waarmee ik werd geholpen.
Slecht
nvt
Aanvullende opmerkingen
Wij werken al geruime tijd met de hostedexchange-producten van Perrit. Wij hebben daarin nooit problemen ondervonden en bij vragen worden wij altijd snel en deskundig geholpen. Perrit is een echte aanrader !
  • Prijzen 4
  • Reactiesnelheid 4
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 4
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Perrit als Partner

  • 3,5
  • Algemene classificatie 3,5 sterren

Beoordeeld door:Carmaxx Beoordeeld op:17-6-2009

Goed
De communicatielijnen zijn kort. Perrit levert wat wordt beloofd, is betrouwbaar en klantvriendelijk.
Slecht
De helpdesk is vriendelijk met een snelle respons maar niet altijd adequaat. Er wordt wel moeite gedaan om een oplossing te bieden, dit lukt echter niet in alle gevallen.
Aanvullende opmerkingen
Perrit denkt met me mee.
  • Prijzen 4
  • Reactiesnelheid 3,5
  • Klantenservice 3,5
  • Productkwaliteit 4
  • Deskundigheidsniveau 3,5

50% van 4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Uitstekende dienstverlening

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:vanderBorg_----motica_BV Beoordeeld op:9-6-2009

Goed
Klantvriendelijke onderneming, ze pakken verbeterpunten snel op, de support voert wijzigingen snel door en zoekt eventueel onbekende zaken vlot uit. Ondanks dat we zelf IT kennis in huis hebben nemen we graag diensten af van specialisten, zodat wij ons ook kunnen concentreren op onze core business.
Slecht
Onderbezetting een jaar geleden, dit is vlot opgelost en zaken worden al geruime tijd snel opgevolgd. Perrit sales en support blijkt haar CRM diensten zelf ook goed te benutten!
Aanvullende opmerkingen
Wij nemen onder meer hosted MS Dynamics CRM, Exchange en Sharepoint af bij Perrit.
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 4,5
  • Klantenservice 4,5
  • Productkwaliteit 4,5
  • Deskundigheidsniveau 4,5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Samenwerking met Perrit

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Wiebe_Mulder_MPI-Holland Beoordeeld op:9-6-2009

Goed
Ik ben zeer tevreden over Perrit. Concurerende prijzen en nog nooit problemen gehad met de producten die ze aanbieden (CRM, Exchange). De klantenservice reageert altijd direct op mijn vragen. Ook voor moeilijke en ingewikkelde vragen kan ik terecht bij Perrit. Je merkt duidelijk dat het niveau van deskundigheid hoog is bij Perrit.
Slecht
Ik heb geen negatieve ervaringen met Perrit
Aanvullende opmerkingen
Producten die wij hebben afgenomen zijn MS Dynamics CRM 4.0 (hosted) en MS Exchange.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

75% van 4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Een beoordeling indienen

De opvattingen en meningen die hier tot uitdrukking worden gebracht, zijn niet die van Microsoft.