Spot ICT Oplossingen, Uw Microsoft Office 365 Cloud Partner.

Spot ICT Oplossingen, Uw Microsoft Office 365 Cloud Partner.

4,5 sterren (Beoordeeld door 8 klanten)

Purmerend, Noord-Holland, NLD | Kaart en adres weergeven

Telefoonnummer weergeven
Telefoon: +31 (0299) 630020
Fax: +1 (0299) 630021

Spot ICT Oplossingen, Uw Microsoft Office 365 Cloud Partner. heeft een algemene classificatie van 4,5 sterren  van 8 klanten.

Een beoordeling indienen

De opvattingen en meningen die hier tot uitdrukking worden gebracht, zijn niet die van Microsoft.

Private Cloud

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:Cloudfan Beoordeeld op:20-4-2011

Goed
Spot ICT Diensten heeft mij volledig overtuigt van het 'nieuwe werken'. Na dat mijn Small Business Server uit de garantie was en mijn vorige netwerkbeheerder naar mijn mening niet voldoende vernieuwend was ben ik op zoek gegeaan naar een ander ICT bedrijf. Tijdens deze zoektocht werd ik prompt gebeld door een dame van Spot waarmee ik een afspraak heb gemaakt met één van de consultants. Na een aantal gesprekken hebben ze mij overtuigd en ik ben ik voor een volledige cloud oplossing op locatie bij ons op de zaak gegaan. Deze omgeving draait nu enkele maanden en ik ben verrast over de vele mogelijkheden en vrijheid die dit biedt. Locatie onafhankelijk beschikken over mijn volledige werkplek staat daarbij toch zeker op nummer 1! Nog even de administratie bijwerken na de koffie ´s avonds of een aantal facturen accoderen die klaar staan voor verzending is natuurlijk een zege. Op dit moment zijn we samen met Spot aan het brainstormen hoe onze oude telefooncentrale volledig te virtualizeren
Slecht
Tot op heden alleen maar positief
Aanvullende opmerkingen
Spot ICT Diensten is klaar voor de toekomst en dus zijn wij dat ook, bedankt mannen van Spot!
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 4
  • Klantenservice 4,5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 4,5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Spot ICT

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:RDekker Beoordeeld op:4-4-2011

Goed
Snelle, adequate afhandeling. Direct te bereiken en geen moeilijke vragen.
Slecht
nvt
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 4,5
  • Klantenservice 4,5
  • Productkwaliteit 4,5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Spot bracht ons weer op het goede pad.

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Mr-Tegelaar Beoordeeld op:30-3-2011

Goed
Nadat onze vorige beheerder er een grote chaos van maakte, was ik radeloos over onze infrastructuur. Gelukkig ben ik bij een snelle zoekactie op het internet bij Spot ICT Diensten gekomen, die ons snel in beheer wilden en kon nemen. Spot heeft ons daarna fantastisch geholpen met de migratie en ondersteuning. Kortom, een betrouwbare ICT leverancier.
Slecht
Op een paar kleine schoonheidsfoutjes in de ondersteuning na (miscommunicatie in de e-mail e.d.), heb ik verder niks aan te merken.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 4,5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Topkwaliteit

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:Kuipers Beoordeeld op:30-3-2011

Goed
Goede service gecombineerd met een persoonlijke benadering
Slecht
Geen opmerkingen
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

0% van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Een goede netwerkbeheerder waar ik altijd adequaat door geholpen wordt.

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:N_Peeters Beoordeeld op:30-3-2011

Goed
Adequate proffesionele hulp als er zich een probleem voor doet. Spot werkt met de laatste technieken waardoor ons bedrijf de automatisering flexibel kan inzetten.
Slecht
Ik heb hier geen noemenswaardige punten.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Prima netwerk- / systeembeheer !

  • 5,0
  • Algemene classificatie 5 sterren

Beoordeeld door:PietNagel Beoordeeld op:30-3-2011

Goed
De medewerkers van Spot ICT Diensten zijn allen zeer servicegericht en doen er alles aan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Tevens is naar mijn mening het kennisniveau hoog zodat problemen ook snel en adequaat worden opgelost. De nieuw geinstalleerde hosted Exchange omgeving werkt perfect en geeft mijn medewerkers de vrijheid overal te kunnen werken zonder ingewikkelde handelingen. Kortom een aanrader voor wie een betrouwbare ICT beheerder zoekt.
Slecht
Nog geen negatieve punten tegengekomen.
  • Prijzen 5
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 5
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

servicegericht en klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:Wherelant Beoordeeld op:16-3-2011

Goed
Kort en krachtig: servicegericht en klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig
Slecht
Niet van toepassing
  • Prijzen 4,5
  • Reactiesnelheid 4
  • Klantenservice 5
  • Productkwaliteit 4
  • Deskundigheidsniveau 4,5

100% van 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Netwerkbeheer

  • 4,5
  • Algemene classificatie 4,5 sterren

Beoordeeld door:PeterWalsink Beoordeeld op:17-11-2009

Goed
Spot heeft vrij snel het beheer van ons netwerk overgenomen. Daarbij hebben ze het netwerk opnieuw ingericht waardoor er overzicht ontstond. Door het beheer hebben we veel minder last van uitval en hebben we allemaal deskundigen die ons kunnen vertellen hoe, waarom en wanneer ze het beheer doen. Klasse!
Slecht
Soms hebben de mensen van het beheer al een oplossing gevonden voor een bepaald probleem. Onze relatiebeheerder is daar niet altijd van op de hoogte en neemt contact op om aan te geven dat er iets wordt aangepast terwijl het al gebeurt is. Vooral de zaken die allemaal al zijn meegenomen is het vaste beheer contract..
  • Prijzen 4
  • Reactiesnelheid 5
  • Klantenservice 4
  • Productkwaliteit 4
  • Deskundigheidsniveau 5

100% van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig. En u? Ja of Nee | Deze beoordeling geven | Antwoord weergeven

Een beoordeling indienen

De opvattingen en meningen die hier tot uitdrukking worden gebracht, zijn niet die van Microsoft.