Addskills AB

Addskills AB

4 stjärnor (Bedömt av 10 kunder)

Stockholm, Stockholm, SWE | Visa karta och adress

Visa telefonnummer
Telefon: +46 (08) 440-1100 +1100
Fax: +1 (08) 4401111

Addskills AB har den sammanlagda bedömningen 4 stjärnor  från 10 kunder.

Skicka ett omdöme

De åsikter och omdömen som publiceras och uttrycks här delas inte nödvändigtvis av Microsoft.

Utvärdering av kurs 070-246

  • 3,5
  • Totalt omdöme 3,5 stjärnor

Bedömdes av:Martin_Edelius Bedömdes:2013-04-26

Fördelar
Lokalen ligger bra till, bra och trevlig personal.
Nackdelar
Även om det är en tung kurs kändes hårdvaran lite underdimensionerad, förtäringen på kvällen kunde varieras mer.
Ytterligare kommentarer
Jag kan inte svara på hur prisvärd kursen var då jag inte betalade den.
  • Prissättning 2,5
  • Svarstid 4
  • Kundtjänst 4
  • Produktkvalitet 4
  • Expertisnivå 4

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

EXCELLENT LEVERANTÖR AV UTBILDNING

  • 5,0
  • Totalt omdöme 5 stjärnor

Bedömdes av:CARL-EKMAN Bedömdes:2012-04-18

Fördelar
Addskills erbjuder alltid med professionella kurser som alltid går att omsätta i praktisk nytta när man återkommer till sitt företag. Dessutom känns det priviligierat att få vara kund till Addskills när man vet hur mycket tid de satsar på att nå ut med sin kunskap. Det är väldigt upplyftande!
Nackdelar
Ibland kan det vara lång väntetid innan en kurs ges - när man väl själv inser att man har behovet vill man helst att kursen skall börja nästa dag. Kanske går det att hitta fler sätt att bedriva kurserna oftare? I mindre grupper eller i nya medier som webkurs? Det vore bra om tillgängligheten kan öka.
  • Prissättning 4,5
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 4,5

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Kompetent utbildningspartner

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:Leif_Bostrom Bedömdes:2012-04-12

Fördelar
Vi har haft ett samarbete med Addskills i över fem år och har alltid varit nöjda med servicenivån. De flesta av våra utbildningar har varit företagsanpassade i form av certifieringscoachning inför certifieringarna på .NET 3.5 och senast .NET 4. Med över 13 certifierade utvecklare på MCPD Web Developer 4 och MCPD Windows Azure så har vi nått fler av våra mål kompetensmässigt och med Guld och Silver kompetenser inom Microsoft Partner Network. Läget i centrala Stockholm är givetvis också ett stort plus.
Nackdelar
N/A
Ytterligare kommentarer
Mycket bra uppföljning och trevligt bemötande.
  • Prissättning 4
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 4
  • Produktkvalitet 4,5
  • Expertisnivå 4

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Omdöme om Addskills

  • 4,0
  • Totalt omdöme 4 stjärnor

Bedömdes av:Oskari_Foresi_Berner Bedömdes:2012-04-12

Fördelar
Proffsig kompetensnivå hos utvecklare.
Nackdelar
Bättre framförhållning avseende vilka tunga utbildningar som kommer att gå, för att kunna boka in sig hos en annan utbildningsleverantör i det fallet som Addskills inte kan genomföra en utbildning pga. för få anmälda till utbildning.
Ytterligare kommentarer
Proffsigt genomförda utbildningar.
  • Prissättning 3
  • Svarstid 3,5
  • Kundtjänst 4
  • Produktkvalitet 4,5
  • Expertisnivå 4

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

TDD SYSteam Mälardalen

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:thomasi Bedömdes:2011-10-24

Fördelar
Bra, saklig och snabb service. Noggrann uppföljning.
Nackdelar
-
  • Prissättning 4
  • Svarstid 4
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

AddSkills Rocks - the best Microsoft partner for goverment and medium busin

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:Loutchko Bedömdes:2011-09-24

Fördelar
Service, företagsanpassningar, konsulter och service. Sharepointkunskaper är mycket goda. Uppföljning
Nackdelar
Ej lämpligt
Ytterligare kommentarer
Förståelse för kundens behov och integritet. Uppföljning
  • Prissättning 5
  • Svarstid 4,5
  • Kundtjänst 4,5
  • Produktkvalitet 4,5
  • Expertisnivå 4,5

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Flexibel utbildningspartner

  • 4,0
  • Totalt omdöme 4 stjärnor

Bedömdes av:MatsStuhrmann Bedömdes:2011-09-15

Fördelar
Uppskattar Addskills flexibla hantering i att kunna erbjuda utbildning på kontoret för större grupp, efter arbetstid och uppdelat över en rimlig period. Vilket fått oss att nå 42 certifieringar, vilket vi är stolta över att fått stöd för.
Nackdelar
N/A.
  • Prissättning 3
  • Svarstid 4,5
  • Kundtjänst 3,5
  • Produktkvalitet 4
  • Expertisnivå 4

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Stor hjälp med Partner Network

  • 3,5
  • Totalt omdöme 3,5 stjärnor

Bedömdes av:Fosselius Bedömdes:2011-09-15

Fördelar
I samband med att Microsoft lanserade nya Partner Network uppstod många frågetecken kring vad vi som Microsoftpartner behövde göra för att upprätthålla vår nivå som guldpartner inom Business Intelligence. I vårt samarbete med AddSkills som kompetensutvecklingsleverantör så bistod de med hjälp, kunskap, planering och coachning för att säkerställa att vi skulle vara bland de första att uppnå kraven för det nya Partner Network.
Nackdelar
Inga kommentarer.
  • Prissättning 5
  • Svarstid 4
  • Kundtjänst 3
  • Produktkvalitet 3
  • Expertisnivå 3

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Utbildningsföretag på topp

  • 5,0
  • Totalt omdöme 5 stjärnor

Bedömdes av:ThomasJohansson Bedömdes:2011-09-15

Fördelar
På de kurser jag genomfört hos Addsills har jag bara positiva erfarenheter, som oftast har mina förväntningar överträffats. Alltid väldigt hög kompetens hos kursledarna, interna såväl som inhyrda konsulter. Service inför kurserna har också varit väldigt hög, där jag fått fylla i/besvara ett antal frågor för att säkerställa att min kunskapsnivå motsvarar kurserna i fråga. Dess geografiska läge, mitt i Stockholm city, har dessutom passat mig ypperligt bra.
Nackdelar
Det finns inget negativt att lyfta fram här.
  • Prissättning 5
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

AddSkills

  • 4,0
  • Totalt omdöme 4 stjärnor

Bedömdes av:EG_ Bedömdes:2011-09-14

Fördelar
Professionella, lyhörda - lyssnar på kunden
Nackdelar
Priset kan man väl alltid jobba med.
Ytterligare kommentarer
Hade gärna sett fler utbildningar i Göteborg
  • Prissättning 3,5
  • Svarstid 4,5
  • Kundtjänst 4
  • Produktkvalitet 4,5
  • Expertisnivå 3,5

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Skicka ett omdöme

De åsikter och omdömen som publiceras och uttrycks här delas inte nödvändigtvis av Microsoft.