JSC it-partner AB

JSC it-partner AB

4,5 stjärnor (Bedömt av 10 kunder)

Nässjö, Jönköping, SWE | Visa karta och adress

Visa telefonnummer
Telefon: +46 (0380) 556500
Fax: +46 (0380) 55483

JSC it-partner AB har den sammanlagda bedömningen 4,5 stjärnor  från 10 kunder.

Skicka ett omdöme

De åsikter och omdömen som publiceras och uttrycks här delas inte nödvändigtvis av Microsoft.

Engagerad och flexibel kompetens

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:SusanneJohansson Bedömdes:2013-11-25

Fördelar
Sedan vi började samarbeta med JSC it-partner AB har vi lyft vår IT-miljö till en ny nivå. JSC har med sitt engagemang och sin kompetens sett till att vi har en IT-miljö som på ett kostnadseffektivt sätt stöder vårt behov. De har kommit med konstruktiva förslag som effektiviserat och förbättrat vårt dagliga arbete. JSC har också varit flexibla i sina tjänster beroende på vilket behov vi har haft över tid och gett oss den support vi behöver.
Nackdelar
Jag har ingenting negativt att säga om JSC men för att ändå kommentera något som påverkar oss gäller det personalomsättning. Som på alla företag förekommer personalomsättning och konsulter tilldelas andra uppdrag. Vid varje förändring krävs en startsträcka för att en ny kontakt ska komma upp i samma kunskapsnivå om vårt företag som företrädaren. Det här är ett faktum som alla aktörer brottas med och utmaningen till er blir att hitta så bra rutiner vid överlämning som möjligt!
  • Prissättning 4
  • Svarstid 4
  • Kundtjänst 4
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Siktar högt

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:Robert_E Bedömdes:2013-11-04

Fördelar
Ett företag vars medarbetare är duktiga på att lyssna och förstå och därmed komma med bra lösningar. Detta gör dessutom att ledtiden blir kortare, vilket ofta är väldigt viktigt. M.a.o. ett kompetent företag med stort engagemang. Robert Eberstein, IT-ansvarig PrysmianGroup Sverige
Nackdelar
Visst finns det säkert något som jag varit lite missnöjd med, vore konstigt annars efter många års sammarbete, men inget jag har lagt på minnet.
  • Prissättning 4
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 4,5
  • Expertisnivå 4,5

0 % av 0 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Engagemang, kompetens och snabb support

  • 5,0
  • Totalt omdöme 5 stjärnor

Bedömdes av:ErikPeterson Bedömdes:2012-03-12

Fördelar
Under de två åren vi använt oss av JSC har de levererat goda råd och blixtsnabb support med hög kunskapsnivå inom ett brett område.
Nackdelar
Har inte upplevt något negativt hittills.
  • Prissättning 5
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

100 % av 1 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Kunskap att lita på!

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:Berne-Willa-Nordic Bedömdes:2012-03-12

Fördelar
JSC har god projektledning och genomför sina uppdrag på ett profesionellt vis.
Nackdelar
Även solen har fläckar...
  • Prissättning 4,5
  • Svarstid 4,5
  • Kundtjänst 4,5
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

100 % av 1 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

IT-Partner med driv

  • 5,0
  • Totalt omdöme 5 stjärnor

Bedömdes av:MatthiasB Bedömdes:2012-03-12

Fördelar
Ett företag som hjälper till att driva utvecklingen av IT-miljön och att bygga långsiktigt. Levererar konsulter med hög kompetens som arbetar strukturerat och självständigt.
Nackdelar
Kommer inte på något.
  • Prissättning 5
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 4
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

100 % av 1 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

En mycket god samarbetspartner.

  • 5,0
  • Totalt omdöme 5 stjärnor

Bedömdes av:SEABM Bedömdes:2012-03-12

Fördelar
Hög kunskap och servicenivå genom hela företaget. Ärliga i affärer och man kan vara säker på att rätt nivå på hårdvara, mjukvara och tjänster levereras. Har hjälpt oss med Servervirtualisering (hyper-v). Dom sköter i dag våran Exchange och våran Backup vilket vi är mycket nöjda med. Har en mycket duktig support avdelning som vi inom Söderhamn Eriksson anlitar. Ser fram emot nästa steg i samarbetet. Mikael Lindström IT administratör Söderhamn Eriksson
Nackdelar
Jag har inget negativt att säga om JSC, alla som kommit i kontakt med dom hos oss är väldigt nöjda.
  • Prissättning 4,5
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

100 % av 1 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Kompetent IT-företag

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:EvaFerngren-Rosell Bedömdes:2012-03-12

Fördelar
Vi är väldigt nöjda med vår IT-konsult och den support vi får från JSC. Vi ligger nu oftast steget före i stället för att släcka bränderna.
Nackdelar
Kommer inte på något!
  • Prissättning 4
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 4
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

100 % av 1 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Mycket kompetent och professionell IT-partner

  • 5,0
  • Totalt omdöme 5 stjärnor

Bedömdes av:AndersO Bedömdes:2011-11-03

Fördelar
Vi har samarbetat med JSC på många områden under ca 5 års tid, där de har en väldigt hög kompetens rakt igenom. Områden som kan nämnas är Servervirtualisering (hyper-v), Win Server 2008, Exchange, Office, Direct Access, Lync, Sharepoint, Nätverk och Säkerhet. Som kund får jag en kundansvarig konsult, vilket är en stor trygghet. De har väldigt korta svarstider inom samtliga områden vi har använt oss av JSC.
Nackdelar
Under en period växte JSC kraftigt, vilket resulterade i något sänkt kvalitet, och "fel" kompetens kom in i företaget. Detta har dock JSC själva upptäckt och åtgärdat och några sådana brister finns inte längre som vi har märkt.
  • Prissättning 4,5
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 5
  • Expertisnivå 5

100 % av 1 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Kompetens och snabb IT Partner

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:RolfEng Bedömdes:2011-05-17

Fördelar
Hög kunskap och servicenivå genom hela företaget. Ärliga i affärer och man kan vara säker på att rätt nivå på hårdvara, mjukvara och tjänster levereras. Har ett bra upplägg med en kundansvarig konsult mot sina kunder som håller den löpande kontakten med oss samt fördelar konsultjobben till den som är mest lämpad för uppgiften inom JSC. Rolf Englund, IT-ansvarig Rutab AB
Nackdelar
Företaget växte under period kraftigt vilket under en period vilket i vissa fall resulterade i lite längre svarstider, men nu är man i kapp resursmässigt och tillbaka på samma höga servicenivå som tidigare.
  • Prissättning 4
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 4
  • Expertisnivå 5

100 % av 1 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Trygg & effektiv partner

  • 4,5
  • Totalt omdöme 4,5 stjärnor

Bedömdes av:StefanK Bedömdes:2011-04-01

Fördelar
Genom sitt goda engagemang, ärlighet, kompetens och flexibilitet har JSC alltid utmärkt sig från andra leverantörer vi haft genom åren. Det viktigaste är nog vetskapen om att dom alltid levererar rätt i relation till vårt behov. Det kan gälla allt från hårdvara och mjukvara till kompetens inom olika projekt. Sparar mycket tid och energi för oss. Mottagandet hos deras support/helpdesk är dessutom outstanding. Rekommenderas varmt! Stefan Klingvall, IT-chef Taberg Media Group AB
Nackdelar
JSC har tack vare sina positiva egenskaper vuxit fort under åren. Ska jag hitta något negativt så ska det vara att själva växandet vid ett par tillfälle under åren tagit lite för mycket kraft från dom. Har dock aldrig inneburit några större problem då det bara är att påtala för dom så har dom anpassat sina resurser så att vårt behov tilgodosetts.
  • Prissättning 3,5
  • Svarstid 5
  • Kundtjänst 5
  • Produktkvalitet 4
  • Expertisnivå 4,5

100 % av 1 personer ansåg att följande omdöme var användbart. Gjorde du också det? Ja eller Nej | Rapportera det här omdömet | Visa svar

Skicka ett omdöme

De åsikter och omdömen som publiceras och uttrycks här delas inte nödvändigtvis av Microsoft.